Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zelí na torošský způsob

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 120 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram kyselého zelí
  • 1 kilogram masa
  • 1 hlávka cibule velká hlava
  • 4 kusy bobkového listu
  • sůl
  • pepř
  • Knorr Aromat mletá
  • červená paprika
  • olej

Příprava

  1. Zelí dáme do misky, nalijeme vodu, aby ho zakryla, a vaříme doměkka, asi 2 hodiny, pak scedíme. Pokud je ještě příliš kyselé, pak můžeme ještě jednou umýt. Vytlačíme z něho vodu a odložíme bokem.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno, a na oleji smažíme do sklovata. Přidáme na kostky pokrájené maso. Podle chuti můžeme přidat sůl, pepř a Aromat. Vaříme takto do té doby, kým maso nemá bílou barvu, asi 20 minut.
  3. Když má maso bílou barvu, přidáme bobkový list a červenou papriku, pak vaříme, kým maso nezměkne.
  4. Přidáme zelí, zamícháme a spolu smažíme 30 minut.
Tip: Podáváme se smetanou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře