Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zelí s hřiby

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 30 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Namočte hřiby v teplé vodě na 20 minut. Propláchnuté a posekané zelí vložte do hrnce a přidejte vodu z hřibů, Knorr Bohatý bujón a nakrájené hřiby. Přidejte posekaný kmín a koření Knorr Aromat.
  2. Hodinu pomalu vařte, až bude zelí měkké.
  3. Nakrájejte cibuli nadrobno a opečte na velké pánvi na rostlinném tuku.* Přidejte k ní uvařené zelí, vše dohromady ještě chvíli pečte.
  4. Dle chuti přidejte pepř a Knorr Aromat.
  5. V některých oblastech je přidáván také hrách nebo fazole, ale tuto zeleninu je nutno jeden den máčet a nejlépe pak, před přidáním do zelí, lehce povařit. * Je nutné dávat pozor, aby se tuk nepřipálil, protože pak by jídlo bylo nechutné a nezdravé.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře