Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zelný závitek

Hodnocení uživatelů:
15 minut 140 minut 4 porce Náročné S masem

Ingredience

  • 1 kus zelí
  • dle chuti slanina
  • 2 kusy cibule
  • 1 balení směs koření
  • 100 gramů strouhanka
  • 50 gramů máslo
  • 1 kopeček rýže
  • dle chuti kečup

Příprava

  1. Zelí rozebereme na listy, které spaříme a necháme vychladnout.
  2. Maso a slaninu umeleme a s cibulí osmahneme.
  3. Vše smísíme se strouhankou, rýží, solí a přidáme vejce. Zelné listy si rozložíme a plníme masovou směsí.
  4. Pekáč vymažeme máslem, zelné závitky do něj naskládáme, potřeme olejem, pokapeme kečupem a pečeme přikryté asi dvě hodiny.
Tip: Podáváme samotné nebo s bramborem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře