Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Želva - zmrzlinový dezert

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
Snadné

Ingredience

  • Big Milk Trio Caribiana
  • Tmavé hroznové víno
  • čerstvé maliny
  • čerstvá máta
  • rozinky sultánky
  • mletý kokos
  • cukrářské oplatky

Příprava

Doprostřed talíře naservírujte kopeček čokoládové zmrzliny. Pomocí kávové lžičky vykrojte menší kopeček vanilkové a ten uložte těsně vedle čokoládového. Z oplatky vykrojte malé kolečko, to zasuňte pod vanilkový kopeček, vytvoříte tak ústa želvy. Nad ně zapíchněte sultánky jako oči. Nyní dokreslete krunýř želvy – můžete použít např. příborový nůž. Dva hrozny si rozřízněte na polovinu. Z každé poloviny udělejte nohy a zapíchněte je do čokoládového kopečku. Nakonec posypte krunýř želvy mletým kokosem a dozdobte čerstvým ovocem a mátou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře