Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Živáňská v alobale

Hodnocení uživatelů:
90 minut 45 minut 4 porce Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 4 kusy vepřové kotlety
  • 4 brambory
  • 100 gramů slaniny anglické
  • 2 kusy klobásy
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 4 kusy alobalu

Příprava

  1. Nastříháme si 4 ks alobalu (cca 30x30 cm), přidáme trochu oleje. Na olej pokládáme postupně brambory, anglickou slaninu, kotlety, klobásu a na konec cibuli.
  2. Vše dobře zabalíme, aby nám z alobalu nevytékala šťáva.
  3. Takto zabalíme všechny čtyři porce, vložíme je do pekáče a pečeme 45 minut při teplotě 200 °C. Necháme chvíli vychladit a podáváme i s alobalem na talíři. Můžeme si přidat kyselou okurku.
Tip: Možno v létě i grilovat.
Tip: Silvestrovská večeře.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře