Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zlatavý steak z křehkých kuřecích prsíček

Receptynakazdyden.cz
Děti milují vyváženou chuť kuřecího masa. Stejně jako vy ocení i originalitu a rychlost tohoto receptu.
Hodnocení uživatelů:
5 minut 10 minut Snadné

Ingredience

  • 1kg prsních kuřecích řízku
  • sůl, pepř
  • 30 ml olivového oleje
  • 1 kostka slepičího bujonu
  • 30 g másla

Příprava

  1. Omyté kuřecí maso osolíme, opepříme a potřeme marinádou, kterou si připravíme následovně: V misce si s olivovým olejem rozmícháme kostku bujonu do hladké kašičky.Steaky potřeme marinádou a dáme do chladu odležet.
  2. Poté zprudka opečeme na zbylé dávce olivového oleje a necháme dopéct do zlatavé barvy v troubě. Výpek zjemníme kvalitním tukem a podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře