Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Zmrzlina Míša

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 6 porcí Středně obtížné

Ingredience

Příprava

  1. Jako formu použijeme plastový obal na vejce a dobře ho vymyjeme.
  2. Ze zakysané smetany, tvarohu a cukru vyšleháme hladkou hmotu.
  3. Nalámanou tyčinku - Ledové kaštany, tuk a kakao vložíme do kastrůlku a dáme do vodí lázně rozpustit
  4. Do prohlubní ve spodní části obalu na vejce lijeme po 1 lžíci čokolády a 1 lžíci tvarohové hmoty.
  5. Pokračujeme do vyčerpání zásob, potom obal překlopíme víkem a vložíme na 12 hodin do mrazáku.
  6. Zmrzlého Míšu snadno vyklopíme zmáčknutím obalu. Podáváme s ovocem přelitým čokoládou
Tip: Můžeme použít i čokoládu s příchutí
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře