Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Žralok na citronovém pepři

Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 1 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Steaky ze žraloka zbavíme obratlové kosti, kůže a tmavých částí masa pod kůží. Tím nám vzniknou medailonky čistého jemného bílého masa. Takto upravené maso osolíme a posypeme citronovým pepřem z obou stran. Po okořenění pokapeme olivovým olejem a necháme cca 30 minut odležet v chladu.
  2. Rozpálíme grilovací pánev a maso opečeme z obou stran do zlatavé barvy. Jako přílohu podáváme opékané brambory, které již vařené můžeme opékat v jedné pánvi společně s kousky ryby.
Tip: Výbornou přílohou je hořčicový dresink.
Tip: Citronový pepř je na ryby velmi vhodným kořením.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře