Tipy a triky

Čas grilování

Čas pečení závisí především na druhu, velikosti a tloušťce masa. Nejkratší dobu grilujeme většinou hovězí maso. Drůbež a vepřové maso je nutné připravovat o něco déle. Dále uvádíme orientační čas pečení jednotlivých druhů masa: - Skopové cca 16 minut, gril středně rozehřátý - Vepřové cca 35 minut, gril středně rozehřátý - Telecí cca 20-30 minut, gril horký - Hovězí cca 10-15 minut, gril horký - Steaky cca 10-30 minut, gril horký - Hamburgery cca 8-15 minut, gril horký nebo středně rozehřátý - Kuřecí části cca 10 minut, gril středně rozehřátý - Steaky z kuřete cca 10 minut, gril středně rozehřátý - Krůtí prso cca 3-5 minut z každé strany, gril horký.
|
| Tisk
Poznejte naše šéfkuchaře!

Zeptejte se šéfkuchaře