Jemná chřestová polévka

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Zvol velikost porce Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Rychlá zelená polévka

Ingredience

  • Cca 15 ks zeleného chřestu
  • Cibulka
  • 150 ml smetany
  • Máslo
  • 1 l vývaru nebo vody
  • Sůl
  • Pepř

Příprava

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme na kousky nakrájený chřest a krátce opečeme.

Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Trvá to cca 15 minut. Pár kousků chřestu si dáme stranou.

Zbytek rozmixujeme do hladka. Zalijeme smetanou, krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem.

Podáváme horkou a přidáme pár nerozmixovaných kousků chřestu.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept