Příprava
Na pánvi na mírném plameni roztopíme máslo. Dáme do pánve filé a osmahneme z obou stran.
Zakápneme citronem, okořeníme dle chuti.
Ryby by měly být časteji součástí našeho jídelníčku, uvařte si filé s hromadou zeleniny a udělejte tak něco pro své zdarví i chuťové pohárky.
Na pánvi na mírném plameni roztopíme máslo. Dáme do pánve filé a osmahneme z obou stran.
Zakápneme citronem, okořeníme dle chuti.
Do pánve přidáme mraženou zeleninu, ta pustí vodu a filé tak nemusíme více podlívat. Popřípadě přidáme ještě máslo.
V hrnci v osolené vodě uvaříme oloupané brambory na kostičky a květák na růžičky do měkka.
Poté scedíme vodu, osolíme, opepříme. Vmícháme máslo a smetanu a celou směs rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář