Grilované krevetové špízy

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Špízy jsou výborné – napícháte na ně, co máte rádi, a gril už pak odvede tu hlavní práci. Nezapomeňte na omáčku, protože ta dodá špízu šmrnc!

Ingredience

  • 20 krevet
  • Červená paprika
  • Jarní cibulka
  • Citron
  • Hellmann's omáčka k masu Samba

Příprava

Papriku nakrájíme na proužky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na zhruba centimetrové kousky. Krevety rozmrazíme, máme-li mražené. Pak je oloupeme a zbavíme střívka.

Na špíz napichujeme krevety, papriku a jarní cibulku. Osolíme a zakápneme citronovou šťávou.

Podáváme s pikatnní Samba omáčkou, která se díky paprice, česneku a bylinkám výborně hodí ke krevetám.

Tip na závěr : Místo omáčky Samba můžeme použít Česnekovou omáčku.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept