Játra na cibulce

Autor: Maky Kuchařová HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 40 minut Doba přípravy
Náročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Na světě jsou dvě skupiny lidií, ti, kteří játra nenávidí a ti, kteří je milují. Pokud patříte do druhé skupiny, tento jednoduchý recept je tu přímo pro vás.

Ingredience

  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • 400 g kuřecích jater
  • 1 velká cibule
  • 1 PL hladké mouky
  • Knorr kmín mletý
  • Knorr majoránka
  • Sůl, Knorr pepř mletý z Vietnamu
  • Rýže jako příloha

Příprava

Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme játra, osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a kmínem dle chuti. Játra necháme zhnědnout, zaprášíme hladkou moukou a poté zalijeme cca 1 dl vody.

Necháme probublat, až nám vznikne hnědá omáčka.

Játra na cibulce podáváme s rýží.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept