Jižanský coleslaw

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 20 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
6 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Krásně křupavé bílé a červené zelí doplňuje lehce nakyslá salátová majonéza. Tenhle coleslaw je báječný jen tak samotný nebo třeba jako příloha k letnímu grilování.

Ingredience

  • 2 oloupaná jablka
  • 2 stonky brokolice
  • 2 cibulky fenyklu 
  • 1/4 červeného zelí 
  • 1/4 bílého zelí
  • 5 lžic Majonézy Hellmann’s Salátová
  • Trochu citrónové šťávy
  • Sůl a pepř k dochucení

Příprava

Najemno nakrájíme jablko, brokolicové stonky, fenykl a červené a bílé zelí. Nejlepší je nakrájet je na zrhuba stejně velké proužky.

Zeleninu s jablkem mícháme se salátovou majonézou.

Dochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí. Servírujeme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept