Vegetariánské Pig Out Sausages s bramborami a fazolkami

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 25 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
2 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Vegetariánské PIG OUT "párečky" od značky The Vegetarian Butcher si zamilujete! Jsou alternativou klasické verze klobásek Lincolnshire a stejně tak, jak tradice určuje, i PIG OUT SAUSAGES jsou vychucené šalvějí.

Ingredience

  • 1 balení Pig Out Sausages od The Vegetarian Butcher
  • 300 g brambor
  • Máslo
  • Pažitka
  • 300 g zelených fazolek
  • 2 stroužky česneku
  • Olej
  • Citron

Příprava

Pig Out Sausages připravíme podle návodu na obalu.

Zelené fazolky vaříme 4-5 minut v osolené vodě, pak je zcedíme a propláchneme v ledové vodě. Takto připravné je opečeme na oleji spolu s česnekem, dokud nejsou pěkně zlatavé a křupavé.

Brambory oloupeme a uvaříme. Poté je omastíme rozpuštěným máslem a posypeme pažitkou.

Pig Out Sausages servírujeme s bramborami a fazolkami.

Tip na závěr : Můžeme servírovat i s majonézou – například veganskou majonézovou omáčkou Hellman's.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept