Příprava
Předehřejeme troubu na 180 ° C.
Uvaříme quinou podle pokynů na balení.
Kousky dýně, papriky a mrkve smícháme s olejem a kořením a dáme péct na 20 minut.
Kešu ořechy smícháme s polovinou medu a špetkou soli a pečeme v troubě tři minuty dozlatova, pak otočíme a opečeme i z druhé strany. Ořechy necháme vychladnout.
Na oleji opečeme česnek, přidáme okapané fazole, sherry ocet, zbytek medu a pastu chipotle. Osolíme, opepříme a dvě minuty prohřejeme.
Kapustu vaříme asi dvě minuty, pak zchladíme a vymačkáme z ní vodu.
Quinou rozdělíme do misek a do každé misky přidáme fazolovou směs, pečenou zeleninu, kapustu a opečené kešu ořechy. Dozdobíme limetkou.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář