Příprava
Nejprve uvařte vejce natvrdo. Toho docílíte tak, že vejce vložíte do hrnce, zalijete vodou a přivedete k varu. Po dosažení varu snižte teplotu na minimum a vařte 9 až 12 minut. Vejce vyjměte, nechte zchladnout ve studené vodě a poté jej oloupané nakrájejte na plátky. Ty osolte a opepřete.
Mezitím můžete také několik minut povařit kadeřavou kapustu (použijte pouze listy a tvrdý stonek odstraňte) v horké vodě, aby změkla tak akorát na skus. Kapustu můžete také pokapat olivovým olejem a citronovou šťávou, abyste dodali extra chuť.
Dva plátky svého oblíbeného chleba lehce opečte (v opékači nebo na pánvi) a poté jeden z nich potřete tatarskou omáčkou. Na to položte plátky okurky, klíčky, vejce, avokádo, plátky sýra a kadeřavou kapustu. Navrch položte druhý plátek chleba potřený tatarskou omáčkou.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář