Jarní zelenina pečená v troubě

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 50 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Večeře z trouby plná živin a chuti

Ingredience

  • 400 g mrkve
  • 500 g brambor
  • 300 g růžiček květáku
  • 500 g růžiček brokolice (F50F)
  • 1 česnek
  • 1 - 2 lžíce bramborového škrobu
  • 2 lžíce Knorr koření Grilovaná zelenina
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky konopného semínka(F50F)

Příprava

Mrkve očistíme a nakrájíme na kousky. Umyjeme a rozpůlíme brambory a růžičky brokolice a květáku.

Smícháme mrkev, brambory a květák se škrobem. Spolu s brokolicí a česnekem rozprostřeme na plech s pečícím papírem.

Smícháme koření s olejem a trochou vody. Touto směsí namarinujeme zeleninu na plechu.

Pečeme v předehřáté troubě při 180 ° C asi 30-40 minut.

Nakonec posypeme konopným semínkem.

Tip na závěr : Podávejte s dipem z jogurtu a čerstvých bylinek. Zeleninu můžeme i ogrilovat.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept