Předkrmová mistička s limetkovou majonézou

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
8 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Chickened Out chunks, jadérka z granatového jablka a limetková majonéza tvoří nečekaně výbornou a svěží kombinaci chutí.

Ingredience

  • 2 balení Chickened Out Chunks od The Vegetarian Butcher
  • 4 lžíce veganské majonézy (např. Hellman's)
  • Čtvrt ledového salátu
  • Šťáva z 1 limetky
  • Kúra z limetky
  • Jadérka z 1 granátového jablka
  • 2 lžičky arabského koření za'tar
  • 2 lžíce oleje na smažení
  • Pepř a sůl

Příprava

Chickened Out Chunks osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme koření zatar a prohřejeme. Necháme vychladnout.

Majonézu smícháme se šťávou a polovinou kúry z limetky. Osolíme.

Salát nakrájíme na malé proužky a rozdělíme do osmi mističek. Na salát položíme veganské kousky a zakápneme limetkovou majonézu. Na závěr dozdobíme zbývající kúrou z limetky a jadérky z granátového jablka.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept