Svěží pesto z medvědího česneku

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 10 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
6 Počet porcí
Pálí Pikantnost

Pokud roste medvědí česnek někde ve vašem okolí, neváhejte a na jaře si nějaký nasbírejte. Vykouzlíte s ním například tohle báječné pesto, které je dobré na opečeném pečiu nebo třeba s těstovinami.

Ingredience

  • Velký svazek medvědího česneku
  • 50 g piniových příšků
  • Olivový olej
  • Parmazán dle chuti

Příprava

Všechny ingredience vložíme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Dle vlastních preferencí osolíme a opepříme.

Tip na závěr : Pesto uchováváme v lednici, kde vydrží i několik týdnů. Pro delší trvanlivost ho můžeme dolít olivovým olejem, který jej zakonzervuje.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept