Vepřové kotlety s medovou marinádou a česnekovým dipem

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 20 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
6 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Zahajujeme grilovací sezónu! Připravte si s námi lahodné vepřové kotlety. V pár krocích spolu vyčarujeme skvělou marinádu. Dáte si s námi?

Ingredience

  • 6 plátků vepřových kotlet
  • 100 g kečupu Hellmann's
  • 3 lžíce medu
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 3 stroužky česneku
  • Hellmann's Creamy Garlic omáčka
  • pečivo

Příprava

Kotlety očistěte a na okrajích lehce nakrojte, aby se vám na grilu nekroutily.

Připravte marinádu. Smíchejte med, sójovou omáčku, kečup a lisovaný česnek. Do hotové marinády přidejte plátky kotlet a nechte odpočívat alespoň hodinu, nejlépe přes noc v lednici.

Rozpalte gril a začněte kotlety grilovat – dle tloušťky masa cca 5–7 minut z každé strany.

Hotové kotlety podávejte s pečivem, salátem či jinou oblíbenou přílohou a česnekovou omáčkou, která se skvěle hodí k medovo-česnekové marinádě. Dobrou chuť!

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept