Zapečené brambory s cibulí a čedarem

Autor: LeŽi HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 60 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
6 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Pokud máte rádi francouzské brambory, určitě vás osloví i tento recept na brambory zapečené s cibulí, rajčaty a sýrem.

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 1 cuketa
  • 1 lilek
  • 2 červené cibule
  • 2 barevné papriky
  • 150 g sušených rajčat nakládaných v oleji
  • 200 g plátkového čedaru (nebo tvrdého sýra)
  • 1 balení směsi Knorr Americké brambory

Příprava

Brambory uvaříme do polo-měkka, vychladlé potřeme olejem ze sušených rajčat a posypeme kořenící směsí Knorr Americké brambory.

Vrstvíme do vymaštěné nádoby společně s nakrájenou cuketou, lilkem, cibulí na měsíčky a sušenými rajčaty. Papriku spaříme a oloupanou přidáme k zelenině.

Každou vrstvu poklademe plátkovým sýrem.

Pečeme v rozpálené troubě alespoň 30 minut.

Tip na závěr : Pokrm si můžeme předpřipravit den dopředu a pak jen hodit do trouby. A voilá, rychlá večeře je na stole!

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept