Vajíčková pomazánka

Snadné pomazánky jsou s Hellmann's skvělým řešením nejen pro chutnou večeři, ale i pro zpracování běžných surovin, které v lednici právě máme. Zkuste to beze zbytku.

Jídlo je příliš dobré na to, aby se jím plýtvalo.

Doba přípravy

7 min

Čas vaření

8 min

Ingredience

  • 8 ks vařených vajec
  • 2 menší cibule
  • 3 nakládané okurky
  • 10 plátků šunky
  • 10 plátků tvrdého sýra
  • 2 Lžíce Hellmann’s gurmánské hořčice
  • 6-8 lžic Hellmann’s tatarské omáčky

Postup přípravy

  1. Vejce, cibulku, okurku, šunku i sýr nakrájíme na drobné kostky. Přidáme tatarskou omáčku Hellmann´s, gurmánskou hořčici a zamícháme. Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
  2. Podáváme s pečivem, můžeme ozdobit petrželkou, čerstvou zeleninou a plátky vařených vajec.