Příprava
Mungo fazole si namočíme na 8 hodin. Poté je uvaříme v nové vodě doměkka. Trvá to asi 45 minut.
Troubu předehřejeme na 250°C a vložíme do ní papriku na pečícím papíře. Když slupka zčerná, přemístíme papriku do misky a zakryjeme potravinářskou fólií. Po vychladnutí slupku odstraníme a papriku nakrájíme na tenké proužky.
Wakame řasy namočíme do vody a necháme nasáknout.
Quinou a špaldu propláchneme a nasypeme do vroucí vody, ve které jsme si rozpustili bujón. Vaříme na mírném plameni asi 15 minut.
Cibuli si nakrájíme nadrobno a smícháme s fazolemi a olivovým olejem.
Ve větší míse smícháme uvařená zrna, proužky papriky, wakame řasy a fazolovou směs. Podáváme ozdobené mátou.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář