Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Boloňská omáčka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 6 porcí Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Ve větším hrnci rozpalte olivový olej a na něm osmahněte cibulku, česnek, pórek a mrkev. Restujte přibližně 10 minut.
  2. Přidejte celer a vařte dalších 5 minut.
  3. Zvyšte teplotu pod hrncem a přidejte maso. Nezapomínejte směs stále míchat, aby se nepřichytila. Vařte přibližně 8 minut.
  4. Přidejte rajčata, trochu vývaru, petrželku a bazalku. Vařte na středním plameni asi 30 minut, dokud směs nezhoustne. Hotovou směsí přelijte čerstvě uvařené špagety a posypejte hoblinkami sýra.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře