Boloňské špagety (spaghetti bolognese)

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 40 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Zvol velikost porce Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Rychlá varianta boloňských špaget – vyzkoušejte je i vy. Když budete mít směsi hodně, doporučujeme ji zmrazit a využít později například do lasagní.

Ingredience

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 velká cibule
  • 1 konzerva sekaných rajčat
  • 300 ml rajčatové passaty
  • Sůl a cukr na dochucení

Příprava

Cibuli si oloupeme a nakrájíme na drobno.

Na pánvi si rozehřejeme sádlo nebo olej a cibuli krátce opečeme.

Přidáme maso, osolíme a opékáme za stálého rozdělování vařečkou.

Zalijeme krájenými rajčaty a passatou a necháme cca 30 minut dusit.

Poté dochutíme solí a cukrem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept