Bramboráčky s červeným zelím

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 40 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
5 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Tyhle zelňáčky si zamilujete

Ingredience

  • 360 g brambor (ideálně moučnějších)
  • 100 g červeného zelí (F50F)
  • 2 lžíce slunečnicových semínek
  • 1 střední cibule
  • 1 vejce
  • 3 lžíce cizrnové mouky
  • 1 lžička Knorr Pepř černý mletý z Vietnamu
  • 1 lžička Knorr Chilli mleté z Indie
  • 1 lžička Knorr Kmín mletý
  • 40 g rostlinného oleje

Příprava

Brambory a cibuli oloupeme a nahrubo nastrouháme. Zelí nakrájíme nadrobno.

V míse smícháme brambory, cibuli a zelí s cizrnovou moukou, vajíčkem, semínky, pepřem, chilli, kmínem a česnekem. Promícháme.

Na rozpáleném oleji smažíme bramboráčky z obou stran dozlatova.

Tip na závěr : Podáváme s dipem z jogurtu, zakysané smetany a zeleného pepře.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept