Bramborový salát s čekankou a fazolemi

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 40 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Červená čekanka je výborná zelenina lehce nahořklé chuti, která krásně křupe. Vyzkoušejte ji v tomto bramborovém salátu a nebudete litovat.

Ingredience

  • 600 g uvařených salátových brambor
  • 1 červená čekanka
  • sůl a čerstvě mletý pepř
  • 4 lžíce Hellmann's salátové omáčky
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžíce octa
  • 6 lžic červených fazolí z plechovky
  • 6 sušených rajčat naložených v oleji
  • 1 malá cibulka

Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme doměkka. Pozor, ať je nerozvaříme. Necháme vychladnout.

Do mísy dáme uvařené brambory, cibuli nakrájenou najemno, fazole, nakrájená sušená rajčata a natrhané  listyčekanky.

Vedle v misce smícháme salátovou omáčku, hořčici, ocet, sůl, cukr, pepř a tento dresink přidáme do mísy s bramborami. Dobře promícháme a podáváme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept