Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Buřtguláš

Hodnocení uživatelů:
30 minut 50 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 3 kusy brambory
  • 5 kusů Buřty
  • 2 kusy cibule
  • 2 lžíce sladká mletá paprika
  • 1 litr voda
  • 2 lžičky sůl
  • 1 špetka kmín
  • dle chuti pepř
  • 2 lžíce olej
  • 2 stroužky česnek
  • 2 lžičky hladká mouka
  • dle potřeb majoránka

Příprava

  1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku spolu s pokrájeným buřtem nebo párkem. Zaprášíme moukou a sladkou mletou paprikou a zalijeme vodou.
  2. Přidáme nakrájené brambory, osolíme, přidáme kmín a česnek a vaříme, dokud brambory nezměknou. Nakonec dochutíme majoránkou.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře