Bylinkový kuskus s veganským mletým

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 20 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
3 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Kuskus je vděčné jídlo – je rychle hotový, variabilní a zasytí. Tato verze s petrželkou a veganskou masovou směsí je parádní kombinace jak na doma, tak třeba i do práce do krabičky.

Ingredience

  • 200 g kuskusu
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení Magic Mince od The Vegetarian Butcher
  • 200 g pasírovaných rajčat
  • 100 g baby špenátu (F50F)
  • 1⁄2 svazku petrželky

Příprava

Kuskus připravíme podle návodu na obalu – dáme ho do misky, osolíme, zakápneme troškou olivového oleje a zalijeme vroucí vodou tak, aby byla těsně nad kuskusem. Zakryjeme a necháme bobtnat.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Osmahneme ji na oleji spolu s veganským mletým – dokud není směs opečená dozlatova. Pak do ní vmícháme pasírovaná rajčata.

Špenát omyjeme a nasekáme nahrubo. Přidáme k mleté ​​směsi a přikryté vaříme na mírném ohni cca 5 minut.

Petrželku omyjeme, nasekáme a vmícháme do kuskusu. Bylinkový kuskus podáváme posypaný veganským mletým masem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept