Příprava
Ovesné vločky opražíme. Datle přelijeme horkou vodou a necháme stát cca 2 hodiny.
Kokosový olej, vločky, slité datle a mandle dáme do mixéru a rozmixujeme. Pokud je směs moc hustá přidáme trošku vody z namočených datlí.
Úžasný cheesecake, který je díky servírování ve skleničce velmi efektní!
Ovesné vločky opražíme. Datle přelijeme horkou vodou a necháme stát cca 2 hodiny.
Kokosový olej, vločky, slité datle a mandle dáme do mixéru a rozmixujeme. Pokud je směs moc hustá přidáme trošku vody z namočených datlí.
Všechny suroviny na krém kromě chia semínek rozmixujeme. Do směsi přidáme chia semínka.
Do sklenic navrstvíme korpus a pak ho zalijeme krémem.
Smícháme polevu a dáme navrch. Pak ozdobíme plátky kokosu a ostružinami.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář