Příprava
Na čistou plochu rozložte 12 plátků toastového chleba opečených dozlatova. Každý plátek chleba potřete z jedné strany dostatečným množstvím tatarské omáčky.
Na čtyři plátky chleba rovnoměrně navrstvěte plátky krůtího masa nebo krůtích prsou. Přidejte vrstvu rajčat a plátky sýru čedar. Poté přidejte plátek chleba opět shora potřený tatarskou omáčkou, abyste vytvořili prostřední vrstvu sendviče. Na tatarskou omáčku navrstvěte listy salátu, plátky slaniny, plátky červené cibule a nakonec kuřecí šunku. Nyní vezměte poslední plátek chleba a stranou potřenou tatarskou omáčkou ho přeložte přes sendvič.
Do každého sendviče zapíchněte 4 párátka a poté je rozřízněte šikmo napříč tak, aby vznikly malé trojúhelníky. Díky párátkům budou sendviče pěkně držet pohromadě.
Sendviče ihned podávejte s oblíbenou přílohou, jako jsou bramborové hranolky, salát nebo nakládaná zelenina. Dobrou chuť!
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář