Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Čočka na kyselo

Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 300 gramů čočka
  • 50 gramů olej
  • 30 gramů hladká mouka
  • dle chuti sůl
  • dle chuti ocet
  • dle chuti bobkový list
  • 4 kusy vejce
  • 4 kusy klobáska

Příprava

  1. Přebranou čočku umyjeme a namočíme na dvě hodiny do studené vody.
  2. Ve stejné vodě ji uvaříme do měkka s bobkovým listem.
  3. Zahustíme zásmažkou z cibulky a dochutíme octem.
Tip: Podáváme s vařeným vejcem nebo volským okem.
Tip: Můžeme také podávat s osmaženou klobáskou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře