Příprava
Vezmeme si hrnec a nalijeme do něj 750 ml vody. Přivedeme k varu, ve vodě rozpustíme jelly bujón a pak do ní dáme ostatní ingredience na vývar včetně prolisovaného česneku. Necháme dvacet minut provařit, aby se chutě spojily.
Že znáte fondue na francouzský způsob, kde se buď smaží kousky masa v rozpáleném oleji, či namáčí pečivo do roztaveného sýra? Tím lépe – tak zkuste tuhle čínskou verzi!
Vezmeme si hrnec a nalijeme do něj 750 ml vody. Přivedeme k varu, ve vodě rozpustíme jelly bujón a pak do ní dáme ostatní ingredience na vývar včetně prolisovaného česneku. Necháme dvacet minut provařit, aby se chutě spojily.
Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky a naskládáme na mísu. Maso nakrájíme na tenké plátky a také připravíme na mísu.
Nyní si sedneme ke stolu, vařící vývar umístíme do jeho středu a pak si jen napichujeme kousky masa a zeleniny dle libosti a máčíme je v horkém vývaru, díky kterému se uvaří.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář