Francouzský toast naslano

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 15 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
2 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Francouzský toast je tradičně sladký, naše verze je ale slaná. Za recept děkujeme neziskové organizaci Zachraň jídlo.

Ingredience

  • 2 vejce
  • 2 lžíce mléka
  • 1 lžička hořčice
  • Hrst petrželky nebo jiných čerstvých bylinek
  • Sůl a pepř
  • 4 plátky staršího chleba
  • Máslo nebo olej na smažení
  • Dresink Tisíc ostrovů nebo hořčice

Příprava

Vajíčko rozmícháme s mlékem, hořčicí, solí, pepřem a nasekanými bylinkami. Prošleháme.

Na pánvi rozehřejeme tuk. Mezitím plátky chleba namočíme ve vajíčkové směsi a po deseti vteřinách je z misky dáme rovnou na pánev.

Opékáme dozlatova – asi tak dvě až tři minuty z každé strany.

Tousty servírujeme s nakládanou zeleninou a dresinkem či hořčicí.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept