Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Frankfurtská polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 70 dekagramů kapusty
  • 0,5 dl oleje
  • 1 lžíce mouky
  • 1 lžíce papriky mleté
  • 6 párků 3 páry, 6 nožiček
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce majoránky
  • 1 lžíce Knorr Aromat
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička papriky mleté, na zápražku

Příprava

  1. Kapustu umyjeme a nakrájíme asi na 1 centimetr hroubky. Do hrnce dáme vařit kapustu a přidáme asi 2 litry vody, ochutíme kořením, vynecháme jenom mletou papriku. V pánvi na trošce oleje usmažíme na kolečka nakrájené párky. Když je to hotové, vyjmeme párky a přidáme je do polévky.
  2. Ve stejném oleji usmažíme mouku, přidáme rozdrcený česnek a na konci papriku. Zamícháme, přilijeme 1 dl vody, přivedeme k varu a vlijeme do polévky. Pak 5 minut vaříme a je to hotové.
Tip: Můžeme přidat i brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře