Grilovaný hermelín s bramborovými dukáty

Autor: Gréta Líná HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Vyzkoušejte si ugrilvoat hermelín doma i když zrovna není venku grilovací počasí.

Ingredience

  • 4 ks sýru hermelín
  • 3 lžičky Knorr Grilovaný sýr
  • Olivový olej

Příprava

Hermelíny jeden po druhém obalíme ve směsi koření na sýr a olivového oleje a zabalíme do alobalu.

Ingredience Bramborové dukáty

  • 8 menších brambor
  • Sůl
  • Knorr mletý pepř z Vietnamu

Příprava Bramborové dukáty

Brambory i se slupkou nakrájíme na tenké plátky, dukátky. Vyskládáme na plech, zakápneme olivovým olejem a posolíme.

Do trouby vložíme plech s bramborami a sýrem a pečeme asi 20 minut, dle tloušťky brambor tak, aby byly zlatavé.

Tip na závěr : Podávejte se svou oblíbenou zeleninovou oblohou nebo salátkem.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept