Houbová omáčka

Autor: PaBu HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
Zvol velikost porce Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Smetanová houbová omáčka skvěle chutná s těstovinami, s masem a nebo třeba jen s knedlíkem.

Ingredience

  • 1 střední cibule
  • 250 ml smetany
  • Sůl

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Houby očistíme a nakrájíme na plátky nebo na malé kousky.

Na pánvi rozehřejeme trochu másla, přidáme cibuli a necháme zesklovatět.

Přidáme houby, osolíme. Houby pustí vodu a necháme chvíli dusit.

Zalijeme smetanou a vaříme do zhoustnutí.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept