Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Houbová polévka z čerstvých hub

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 50 minut 8 porcí Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. V hrnci nechejte rozehřát tuk, osmažte bůček, cibuli a česnek, přidejte zbývající zeleninu (mrkev, petržel, brambory). Chvíli smažte, přidejte maso s kostí, vše zalijte litrem vody.
  2. Polévku přiveďte k varu, seberte vzniklou pěnu, přidejte koření (pepř, bobkový list, jalovec, česnek, rozmarýn, Knorr Bujón Slepičí). Polévku vařte na mírném ohni po dobu cca 50 minut.
  3. Potom vyndejte maso i kost. Maso nakrájejte na kostičky a vraťte je zpět do polévky, přidejte také houby nakrájené na plátky a rajčata z plechovky, polévku vařte ještě kolem 10 minut.
  4. Dochuťte polévku solí a pepřem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře