Příprava
Mleté hovězí maso vyndáme alespoň hodinu před přípravou z lednice. Osolíme, opepříme a vytvoříme z něj placku.
V malé misce smíchejte omáčku Chunky Burger, rozmačkané avokádo a najemno nasekanou jarní cibulku. Osolíme a opepříme. Vznikne tak krémová a chuťově výrazná omáčka na domácí burger, kterou si zamilujete.
Rozpálíme gril a maso na něm opečeme, aby bylo vevnitř ještě šťavnaté. Bulku podélně rozkrojíme, pomažeme trochou másla a během grilování burgeru zlehka opečeme na grilu.
Na spodní část bulky položíme maso, přidáme štědrou porci omáčky, list ledového salátu a přiklopíme druhou půlkou bulky.
Domácí hovězí burger s krémovou omáčkou podávejte ihned, ideálně s domácími hranolky nebo zeleninovým salátem.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář