Hovězí burger s krémovou omáčkou

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 22 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
1 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Základem dobrého burgeru je kvalitní mleté hovězí maso a dobrá bulka. Pak už jen stačí dochutit parádně nakyslou majonézou a delikatesa je na světě.

Ingredience

  • 1 bulka
  • 120 g hovězího masa
  • 2 lžíce omáčky Hellmann's Chunky burger
  • 1/4 zralého avokáda
  • 1/2 stonku jarní cibulky
  • Ledový salát

Příprava

Hovězí maso vyndáme alespoň hodinu před přípravou z lednice. Osolíme, opepříme a vytvoříme z něj placku.

Vytvoříme si omáčku – smícháme Chunky omáčku, rozmačkané avokádo a nasekanou jarní cibulku. Osolíme a opepříme.

Rozpálíme gril a maso na něm opečeme, aby bylo vevnitř ještě šťavnaté. Bulku podélně rozkrojíme, pomažeme trochou másla a během grilování burgeru zlehka opečeme na grilu.

Na bulku položíme maso, přidáme štědrou porci omáčky, list salátu a přiklopíme druhou půlkou bulky. Vychutnáváme.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept