Hráškový krém

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Hustá sytá polévka

Ingredience

  • 500 g čerstvého nebo mraženého hrášku
  • 500 ml vývaru nebo vody
  • 300 ml smetany
  • Sůl, pepř
  • Máslo
  • 1 menší cibule

Příprava

Na másle opečeme nadrobno nakrájenou cibuli.

Přidáme hrášek, krátce orestujeme a zalijeme vývarem. Vaříme doměkka, trvá to asi 15 minut.

Přilijeme smetanu a vše dohromady rozmixujeme dohladka.

Osolíme, opepříme dle chuti a podáváme horké.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept