Indonéská omáčka s Chickened Out Chunks

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 45 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Pálí Pikantnost

Dokážete si představit silnou masovou omáčka bez masa? Tak vyzkoušejte toto indonéské stew!

Ingredience

  • 2 balení Chickened Out Chunks od The Vegetarian Butcher
  • 2 cibule
  • 4 lžíce řepkového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 6 lžic sojové omáčky
  • 100 ml vody
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 špetka muškátového oříšku
  • 1/2 lžičky mletého pepře

Příprava

Na dvou lžících oleje opečeme cibuli nakrájenou nadrobno. Po asi čtvrt hodině přidáme utřený  česnek a necháme vařit dalších 5 minut. Nakonec do hrnce přidáme ostatní ingredience a necháme 15 minut mírně vařit

Na dvou lžících oleje opečeme Chickened Out Chunks a dodáme je do omáčky. Provaříme po dobu 15 minut, dokud omáčka nezhoustne.

Podáváme s rýží a zelenými fazolkami.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept