Italská polévka ala lasagne

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 30 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
4 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Polévka, která v sobě snoubí to nejlepší z italských lasagní? Ano!

Ingredience

  • 250 g pórku
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 200 g vegetariánského mletého masa (například Magic Mince od The Vegetarian Butcher)
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 plechovka rajčat (400 g)
  • 1 vanička Knorr Organického jelly bujónu zeleninového
  • 6 plátků lasagní
  • 150 g rajčat (F50F)

Příprava

Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek nasekáme najemno.

Pórek opečeme na oleji a přidáme veganské mleté. Opékáme dozlatova, pak přidáme česnek.

Přidáme rajčatový protlak a 800 ml horké vody, ve které jsme si rozpustili bujón. Vaříme 15 minut.

Snížíme plamen a přidáme nakrájená cherry rajčátka. Mezitím si plátky lasagní povaříme v dostatečném množství vody – je potřeba asi deset minut, dokud nejsou al-dente.

Lasagne přidáme do polévky a servírujeme.

Tip na závěr : Podáváme s bazalkou.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept