Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Kapustové karbanátky

Proměňte ne moc oblíbenou kapustu ve skvělé karbanátky. Uvidíte, že si na nich pochutná celá rodina.
Hodnocení uživatelů:
25 minut 25 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 1 kapusta
  • 1 vejce
  • 2 stroužky utřeného česneku
  • špetka bazalky
  • strouhanka
  • 1 špetka sůl, pepř
  • 1 l zeleninového vývaru připraveného z Knorr Bohatý bujón zeleninový

Příprava

  1. Kapustu uvaříme v zeleninovém vývaru. Necháme ji okapat a umeleme ji nebo nakrájíme na droboučké kousíčky.
  2. Přidáme vejce, utřený česnek, pepř, bazalku a zahustíme strouhankou. Směs osolíme. Ze směsi mokrýma rukama tvarujeme karbanátky. Opékáme je na pánvi do zlatova.
  3. Hotové karbanátky podáváme s bramborovou kaší a mrkvovým salátem.
Tip: Místo na pánvi je můžeme připravit i v troubě na 180°C přibližně 20 - 25 minut.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře