Příprava
Kuřecí prsa naklepeme na tenko, osolíme a opepříme. Na pánvi na tuku opečeme. Slaninu upečeme v troubě nebo na pánvi do křupava.
Vejce vyklepneme na pánev a opečeme 4 minuty z jedné strany, poté volské oko otočíme a opékáme z druhé strany ještě 1 minutu. Salát si rozdělíme na listy, rajče a okurku nakrájíme na tenké plátky.
Každý plátek toastového chleba opečeme v toastovači a nebo na sucho na pánvi. Pak každý plátek potřeme z jedné strany majonézou.
Nyní už složíme samotný sandwich: na jeden plátek toastového chleba potřeného majonézou položíme plátek salátu, dva plátky okurky a dva plátky rajčete, na zeleninu položíme plátek opečeného kuřecího. Na to položíme další plátek toastového chleba potřeného majonézou. Na něj dáme slaninu a na slaninu opečené volské oko. Navrch dáme poslední plátek toastového chleba.
Na dvou stranách v rohu zapíchneme párátko a rozřízneme napůl. Servírujeme. Dá se podávát za tepla i za studena.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář