Koláč z červeného zelí

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ: 5 (1)
Do 60 minut Doba přípravy
Nenáročné Obtížnost
6 Počet porcí
Nepálí Pikantnost

Recept na chutný a výživný slaný koláč

Ingredience

  • 100 g jáhel
  • 200g cizrnové mouky
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • Svazek petržele

Příprava

Jáhly připravíme podle návodu na obalu.

Vychladlé smícháme s vajíčkem, moukou a cibulí a petrželkou nakrájenou nadrobno.

Těsto napěchujeme do vymaštěné formy.

Ingredience Náplň

  • 100 g červeného zelí (F50F)
  • 2 jablka
  • 50 g rozinek
  • 50 g mandlí
  • 4 vejce
  • 200 g mandlového mléka
  • 200 g bílého jogurtu
  • Lžička Knorr směsi koření Garam Masala
  • 3 lžíce olivového oleje

Příprava Náplň

Zelí a jablka nakrájíme nadrobno. Opečeme je na pánvi.

Přidáme rozinky a plátky mandlí.

Mezitím rozmícháme mandlové mléko, jogurt, vejce a koření. Jogurtovou směs zamícháme do směsi ze zelí a jablek.

Hotovou náplň navršíme do formy na těsto a pečeme 40 minut na 200 stupňů.

Diskuse k receptu (0)

Nový komentář

#instagram

Recepty na každý den

Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.

x

Nemůžete najít ten správný recept? Zkuste zadat ingredience z vaší ledničky a nechte se inspirovat.

Generuj recept