Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krevetový sendvič

Receptynakazdyden.cz
Připravte si jednoduchý sendvič plný úžasných krevet marinovaných v bílém víně a citronové šťávě.
Hodnocení uživatelů:
15 minut Snadné Ryby

Ingredience

  • 80 g malých předvařených krevetek
  • 1 lžíce bílého vína
  • 1 čajová lžička citronové šťávy
  • snítka tymiánu
  • sůl a pepř
  • 2 plátky čerstvého tmavého celozrnného chleba
  • hrst nakrájeného ledového salátu
  • 1 lžíce Hellmann’s Majonézy na bagety

Příprava

  1. Krevety marinujeme minimálně 10 minut ve víně, citronové šťávě, lehce osolíme a opepříme. Poté vyjmeme z marinády a dobře ji z krevet vymačkáme.
  2. Na jeden plátek chleba namažeme půlku lžíce Hellmann’s Majonézy na bagety, položíme salát, na něj krevetky, druhou část majonézy a posypeme lístky tymiánu. Přiklopíme druhým plátkem chleba.
Tip: Vyzkoušejte další skvělé rychlé recepty.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře