Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Krupicová kaše

Hodnocení uživatelů:
15 minut 10 minut 6 porcí Snadné

Ingredience

200 g krupice, 1,5 litru mléka, 130 g másla, 150 g cukru, sůl, čokoláda

  • 200 gramů krupice
  • 1,5 litrů mléko
  • 130 gramů máslo
  • 150 cukr
  • 1 špetka sůl
  • dle chuti čokoláda

Příprava

  1. Máslo a mléko uvedeme na plotně k varu a osolíme.
  2. Do vařícího mléka nasypeme krupici. Za stálého míchání vaříme, dokud kaše nezhoustne, přibližně 7 minut.
  3. Hotovou kaši nalijeme na talíř, nastrouháme čokoládu a podáváme.
Tip: Kaši můžeme ozdobit jahodami, ale i sušenkou.
Tip: Na hotovou kaši můžeme nalít rozpuštěné máslo.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře