Příprava
Kuřecí prsa naklepeme a nakrájíme na širší nudličky. Cibuli nasekáme nadrobno, mrkev nakrájíme na tenká kolečka a žampiony na čtvrtiny.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a vložíme kuřecí maso. Restujeme ze všech stran dozlatova, aby zůstalo šťavnaté a chutné.
K opečenému masu přidáme cibuli, poté mrkev a nakonec žampiony. Společně restujeme asi 5–7 minut. Díky tomu se chutě krásně propojí a vznikne základ pro lahodné kuřecí maso se žampiony a zeleninou.
Zalijeme 200 ml vody, přilijeme smetanu a přidáme Knorr Bohatý bujón. Vše promícháme a krátce povaříme, dokud omáčka nezhoustne.
Kuřecí maso se zeleninou, houbami a krémovou omáčkou podáváme s těstovinami a posypeme čerstvou petrželkou.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář